Meer info

Al onze info op een rijtje. 

Wij raden aan om altijd een staaltje te bestellen voor €1,50 per stuk. Hierdoor kan je het behang al zien en voelen. je kan kijken hoe de kleuren staan op de muur die je wilt behangen. Een staal bestel je heel gemakkelijk door op de knop
“staal aanvragen” te klikken. Onze stalen zijn 28x21cm groot en verzenden we drie keer per week gratis (nl/be).

Omdat wij het milieu erg belangrijk vinden en afval willen beperken wordt ons vliesbehang on-demand geprint wat betekend dat deze speciaal per bestelling geproduceerd wordt. Dit wordt 1 keer in de week gedaan. Hierdoor is het ook niet mogelijk om behang rollen te retourneren. we raden dan ook aan om altijd eerst een staal te bestellen. Zorg ervoor dat je voldoende rollen besteld en niet hoeft na te bestellen anders bestaat er een kans op kleine kleurveschillen. Onze rollen bestaan uit 4 banen van 50cm breed x 280cm hoog de totale breedte van een rol is dus 2 meter

Onze behangrollen worden 1 keer per week speciaal op bestelling geproduceerd. Om ervoor te zorgen dat je bestelling meegaat in dezelfde productie-run, adviseren wij om je bestelling voor woensdag 12:00 uur te plaatsen. Op deze manier kan je er zeker van zijn dat jouw behang snel wordt geleverd. De verzending van je bestelling zal dan plaatsvinden op maandag of dinsdag via UPS, hiervan ontvang je een track en trace nummer zodat je de status van je zending kunt volgen.

Bestel je na woensdag 12u dan word deze de week erop meegenomen in de productie.

Om de juiste aantal rollen te bepalen meet je de muur op op zijn breedste punt. omdat muren een beetje schuin lopen tel je een extra marge van 5cm hier bij op. wil je meerdere muren behangen tel dan alle muren bij elkaar op. tel voor iedere muur 5 cm extra. deel het totale aantal cm door 200. rond het getal af naar boven dit zijn het aantal rollen dat je nodig hebt. bijv:

Muur 1 = 315cm + 5cm = 320cm
Muur 2 = 245cm + 5cm = 250cm
Totaal    570cm / 200 =2,85 

Voor dit voorbeeld heb je in totaal 3 rollen nodig.

De meeste klanten van FloFlowWalls bestellen 3 rollen. Heb je behang over kan je deze gebruiken om leuk in te lijsten, cadeautjes inpakken of mee te knutselen.

Ons vliesbehang wordt één keer per week geproduceerd. Wij verzenden ons behang gratis binnen Nederland en Belgie met UPS hier voor ontvang je een trackingcode. 

Wij verzenden alleen binnen europa. Voor andere landen dan Nederland & Belgie worden de verzendkosten berekend tijdens het afrekenen.

Wij hebben er voor gekozen om alleen op bestelling te produceren. Hiermee voorkomen we dat er over geproduceerd word en beperken daarmee het afval. Doordat alles speciaal op bestelling wordt geproduceerd is retourneren niet mogelijk. Wij raden dan ook aan om altijd een staaltje te bestellen zodat je het behang kan zien en voelen. 

Is het behang beschadigd of zit er een drukfout in neem dan contact op met ons via hallo@floflowwalls.com. vermeld hierbij altijd je order- en batchnummer. en stuur een foto mee. Wij zorgen voor een passende oplossing.

Bekijk hier onze behang instructies voor het beste resultaat.

Milieu vinden wij bij floflowWalls erg belangrijk. Daarom werken wij samen met een groene drukkerij. Dit houd in dat zij drukken op volledig groene stroom deels door eigen zonne panelen en het overige kopen ze groen in. Ook hebben zij meerdere certificaten behaald met hun duurzame manier van werken. Zo weet je dat al bij de grondstoffen gekeken word naar een duurzaam proces.  

Ons vliesbehang is een duurzame optie voor je kinderkamer, omdat het vrij is van PVC en VOC (vluchtige organische stoffen). Dit betekent dat het geen schadelijke stoffen bevat die slecht zijn voor de gezondheid of het milieu. Bovendien is ons vliesbehang FSC-gecertificeerd, wat betekent dat het is gemaakt van hout van verantwoord beheerde bossen. Ons vliesbehang heeft ook een brand certificaat, waardoor het voldoet aan de veiligheidsnormen voor brandveiligheid.

Doordat wij alleen op bestelling printen voorkomen we veel afval. We hebben geen over productie dat uiteindelijk bij het afval beland. 

Wij accepteren verschillende betaalmethodes. Je kan bij ons betalen via : IDeal, Pay-Pal, Creditcard en Bancontact

Wij versturen de factuur mee met je orderbevestiging. Ook kan je deze terug vinden in je account bij bestellingen hier kan je deze downloaden.